Необходимое и достаточное условие гармоничности функций бесконечного числа переменных (якобиевый случай) - Феллер, М.Н. (Український математичний журнал, 1994)
Наведено критерій гармонічності функцій на гільбертовому просторі у випадку, коли взаємна залежність других похідних послаблюється. The criterion for the harmonicity ot functions in a Hilbert space is given in the case of weakened mutual dependence of the second derivatives.