Системи алгоритмічних алгебр. Прикладний аспект - Погорілий, С.Д.; Камардіна, О.О. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Запропоновано підхід до формалізації етапу алгоритмічного проектування мікропроцесорних систем (МПС) на основі
математичного апарату модифікованих систем алгоритмічних алгебр В.М. Глушкова. Створено формалізовані специфікації
протоколу OSPF та схеми паралельних алгоритмів Флойда - Уоршала і Джонсона. Описано інструментальні засоби підтримки
комп’ютерної технології алгоритмічного проектування МПС. An approach for algorithmic design stage formalization of microprocessor’s system (MPS) which is based on use the V.M. Glushkov
mathematical apparatus of algorithmic algebras modified systems is proposed. The formalized specifications of the OSPF protocol and
Floyd-Warshall’s and Jonson’s algorithms scheme are created. The support instrumental means of Computer technology algorithmic
design of MPS are described.