Феномен громадянської релігії у порівняльному висвітленні - Зінкевич, Т. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2009)
У статті досліджуються сутність феномену громадянської релігії, шляхи його постання, визначається його специфіка шляхом порівняльного аналізу цієї категорії з поняттями близькими йому за змістом. The article deals with the investigation of the essence of the civil religion phenomenon and the ways of its origin; its specificity is determined by the comparative analysis of this category with the concepts close to it with the contents.