Сучасний розвиток державно-церковних відносин як проблема - Куліш, Н. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2009)
У статті характеризуються особливості розвитку державно-церковних відносин періоду незалежності України 1990-2009 роки. Простежуються основні тенденції їх розвитку. In the article characterized by features of church-state relations of Ukraine's independence period 1990-2009 years. Traced the main trends of development.