Швидке розроблення застосувань в адаптивній технології SMARTBASE - Теленик, С.Ф.; Амонс, О.А.; Хмелюк, В.С.; Крижова, К.О. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
У роботі розглядаються особливості реалізації застосувань на основі адаптивної технології SmartBase та метод виведення наслідків
із множини нечітких правил. Запропоновано матричний метод для встановлення того, чи є певне твердження логічним наслідком
системи нечітких тверджень і нечітких правил. In given clause features of application realization on the basis of adaptive technology SmartBase and a method of a results conclusion from
set of indistinct rules are considered. The matrix method for that definition is offered, whether there is some statement logical consequence of
system of indistinct statements and indistinct rules.