Об условиях технической устойчивости решений нелинейной краевой задачи, характеризующей параметрически возбуждаемые процессы в гильбертовом пространстве - Матвийчук, К.С. (Український математичний журнал, 1999)
Отримано достатні умови технічної стійкості розв'язків нелінійної крайової задачі, що описує розподілені параметричні процеси в гільбертовому просторі. Sufficient conditions for technical stability are obtained for solutions of a nonlinear boundary-value problem which describes distributed parametric processes in a Hilbert space.