Влияние трансформирующего фактора роста β, эпидермального фактора роста и инсулина на биосинтез днк в мышиных фибробластах линии Swiss-3T3 при низкой и высокой плотности клеток в монослойной культуре - Стойка, Р.С.; Сушельницкий, С.И.; Кусень, С.И. (Биополимеры и клетка, 1992)
Влияние трансформирующего фактора роста β, эпидермального фактора роста и инсулина на биосинтез днк в мышиных фибробластах линии Swiss-3T3 при низкой и высокой плотности клеток в монослойной культуре Виявлено, що вплив різних поєднань трансформуючого фактора росту (0,05—50,0 нг/мл), епідермального фактора росту (5,0 нг/мл) і інсуліну (1 мкг/мл) на біосинтез ДНК у мишачих фібробластах лінії Swiss-ЗТЗ істотно відрізняється за умов низької та високої щільності клітин у моношаровій культурі. The influence of different combinations of transforming growth factor |3 (0,05–50,0 ng/ml), epidermal growth factor (5,0 ng/ml) and insulin (1 μg/ml) on DNA biosynthesis in mouse fibroblasts of Swiss-3T3 line considerable differ in monolayer cultures with low and high cell density.