Велике князівство Литовське у європейській політиці другої половини 50-х років XVII століття - Федорук, Я. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Kotljarchuk Andrej. In the Shadows of Poland and Russia. The Great Duchy of Lithuania and Sweden in the European Crisis of the mid-17^th Century. – Södertöns högskola, 2006. – 347 p.