Теореми типу Валірона та Валірона — Тітчмарша для цілих функцій нульового порядку - Заболоцький, М.В. (Український математичний журнал, 1996)
За відомою асимптотикою рахуючої функції нулів цілої функції f нульового порядку знайдено асимптотику In f при умові, що нулі f лежать на одному промені. Розглядається також обернена задача. By using known asymptotics of the counting function of zeros of an entire function f of order zero, we determine the asymptotics of In f under the condition that all zeros off lie on the same ray. The inverse problem is also analyzed.