Тауберові та абелеві теореми для випадкових полів з сильною залежністю - Оленко, А.Я. (Український математичний журнал, 1996)
Доведено тауберові та абелеві теореми для інтегральних перетворень типу Ганкеля. We prove Tauberian and Abelian theorems for Hankel-type integral transformations.