Терентьєва Наталія. Таємне грецьке товариство “Філікі Етерія”: Організаційний та політико-ідеологічний центр підготовки грецької революції 1821–1829 рр. - Шевченко, О. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Терентьєва Наталія. Таємне грецьке товариство “Філікі Етерія”: Організаційний та політико-ідеологічний центр підготовки грецької революції 1821–1829 рр. – К.: Інститут історії України НАН України, 2005. – 352 с.