Неперіодичні локально розв'язні Т(Ā)-групи - Кузенний, М.Ф. (Український математичний журнал, 1996)
Конструктивно описані локально розв'язні Т(Ā)-групи (з виділенням 3 типів груп такого роду). We constructively describe nonperiodic locally solvableT(Ā) -groups and select three types of groups of this sort.