О существовании инвариантного многообразия для слабонелинейных матричных дифференциальных уравнений - Липчан, В.В. (Український математичний журнал, 1996)
Для систем диференціальних матричних нелінійних рівнянь з малим параметром наведені умови існування інваріантного многовиду в термінах функції Гріна. For a system of nonlinear matrix differential equations with small parameter, we establish conditions of the existence of an invariant manifold in terms of the Green function.