Острась Е. С. Врожайність зернових культур, хлібні ціни та забезпечення населення хлібом в Лівобережній Україні в другій половині XVIII cт. - Маслійчук, В. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Острась Е. С. Врожайність зернових культур, хлібні ціни та забезпечення населення хлібом в Лівобережній Україні в другій половині XVIII cт. – Донецьк: Донецький національний університет, 2003. – 80 с.