Теоремы о магистрали для выпуклых задач - Мамедов, М.А. (Український математичний журнал, 1996)
Доводяться магістральні теореми для систем, що описуються диференціальними включеннями з опуклими графіками. We prove turnpike theorems for systems described by differential inclusions with convex graphs.