T₀- группа и ее место в теории групп - Шунков, В.П. (Український математичний журнал, 1999)
Охарактеризовано клас T₀-груп, тісно пов'язаний із вільними бернсайдівськими групами непарного періоду не менш ніж 665. Наведено приклади, що грунтуються на відомих конструкціях C. І. Адяна та О. Ю. Ольшанського. Крім цього, вказало місце скінченної групи у класі всіх груп. A class of T₀-groups is characterized which is closely associated with free Burnside groups with odd period not less than 665. Examples based on the well-known Adyan and Olshanskii constructions are given. In addition, the place of a finite group in the class of all groups is indicated.