О свойствах оператора стохастического дифференцирования, построенного по группе - Пилипенко, А.Ю. (Український математичний журнал, 1996)
Зроблена спроба побудови диференціального оператора за припустимою групою у просторі L₂ (ℝm,P) та вивчення його властивостей. We construct a differential operator by an admissible group in the space L₂(ℝm,P)and study its properties.