Сложность уравнений Фредгольма II рода с ядрами из анизотропных классов дифференцируемых функций - Солодкий, С.Г. (Український математичний журнал, 1996)
Знайдено точний порядок складності наближеного розв'язування рівнянь Фредгольма з періодичними ядрами, що мають домінуючу мішану частинну похідну. We establish the exact order of complexity of the approximate solution of Fredholm equations with periodic kernels with dominant mixed partial derivative.