Парасуперсиметрична квантова механіка довільного порядку з N парасуперзарядами - Сименог, 3.І. (Український математичний журнал, 1996)
Узагальнюється парасуперсиметрична квантова механіка на випадок будь-якої кількості парасу-перзарядів N та порядку p; Показано, що парасуперпотенціали можуть бути явно виражені через одну довільну функцію. Parasupersymmetric quantum mechanics is generalized to the case of an arbitrary number of parasuperchanrges N and the order of paraquantization p. We show that parasuperpotentials can be explicitly expressed via a single arbitrary function.