Про асимптотичні формули для розв'язків систем лінійних диференціальних рівнянь з виродженою матрицею при похідних - Самусенко, П.Ф.; Шкіль, М.І. (Український математичний журнал, 1996)
Пропонується метод побудови асимптотичних формул для розв'язків систем диференціальних рівнянь у випадку, коли корені характеристичного рівняння прості. In this paper, we suggest a method for the construction of asymptotic formulas for solutions of systems of differential equations in the case where the roots of the characteristic equation are simple.