О линейных поперечниках классов Hω - Корнейчук, Н.П. (Український математичний журнал, 1996)
Одержано нові результати, пов'язані з оцінкою лінійних поперечників λN та λN у просторах C і Lp для класів Hω, зокрема для Hα,0<α<1). We obtain new results related to the estimation of the linear widths λN and λN in the spaces C and Lp for the classes Hω (in particular, for Hα,0<α<1).