Аппроксимационные свойства метода Зигмунда - Степанец, А.И. (Український математичний журнал, 1999)
Наведено огляд результатів про апроксимаційні властивості сум Зигмунда та їх узагальнень. We give a review of results on approximate properties of Zygmund sums and their generalizations.