Про абсолютну збіжність степеневих рядів - Гембарська, С.В.; Задерей, П.В. (Український математичний журнал, 1999)
Одержано двовимірний аналог результату Харді і Літтлвуда про абсолютну збіжність степеневих рядів на випадок кратних рядів на межі одиничного полікруга. We obtain a two-dimensional analog of the Hardy-Littlewood result on the absolute convergence of power series in the case of multiple series on the boundary of a unit polydisk.