Закон повторного логарифма для решений стохастических уравнений - Махно, С.Я. (Український математичний журнал, 1996)
Доведено закон повторного логарифму для розв'язків стохастичних рівнянь зі збуреними періодичними коефіцієнтами. We prove the law of iterated logarithm for solutions of stochastic differential equations with perturbed periodic coefficients.