К вопросу о сильном суммировании по кругам - Кузнецова, О.И. (Український математичний журнал, 1996)
Знайдені оцінки послідовності норм нелінійних функціоналів, що виникають у задачі сильної сумовності за кругами рядів Фур'є неперервних на двомірному торі функцій. We establish estimates for the sequence of norms of nonlinear functional appearing in the problem of strong summability on disks of the Fourier series of functions continuous in a two-dimensional torus.