Про залежність від параметрів обмежених інваріантних многовидів автономних систем диференціальних рівнянь - Боднарчук, С.В.; Кулик, В.Л. (Український математичний журнал, 1996)
Досліджується питання неперервності та неперервної диференційовності за параметром обмежених інваріантних многовидів автономних систем диференціальних рівнянь. We consider bounded invariant manifolds of autonomous systems of differential equations and study the problem of their continuity and continuous differentiability with respect to a parameter.