Оценка модуля непрерывности интеграла типа Коші в области и на ее границе - Герус, О.Ф. (Український математичний журнал, 1996)
Одержано оцінку модулів неперервності інтеграла типу Коші в замкненій області та його граничних значень на її межі прй умові, що межа області є довільною замкненою жордановою спрямлюваною кривою. We estimate the modulus of continuity of a Cauchy-type integral in a closed domain and its limit values on the boundary in the case where the boundary of the domain is an arbitrary closed rectifiable Jordan curve.