Будова скінченних недисперсивних груп, в яких кожна неметациклічна підгрупа нормальна - Коваленко, В.І. (Український математичний журнал, 1996)
Встановлено будову скінченних мінімальних недисперсивних груп, в яких кожна неметациклічна підгрупа є нормальною (теорема 2). Описані всі скінченні недисперсивиі групи, в яких кожна иеметациклічна підгрупа є нормальною (теорема 3). We determine the structure of finite minimal nondispersible groups each nonmetacyclic subgroup of which is normal (Theorem 2) and describe all finite nondispersible groups each nonmetacyclic subgroup of which is normal (Theorem 3).