Асимптотика розв'язків системи диференціальних рівнянь з „точками повороту" - Сотніченко, М.А. (Український математичний журнал, 1996)
Розроблено алгоритм визначення головного члена асимптотики розв'язку для системи диференціальних рівнянь з повільним часом гіри наявності „точок повороту". We construct an algorithm for determination of the principal term of the asymptotics of a solution of a system of differential equations with slow time and “turning points.”