Регулярность решений вырождающихся квазилинейных параболических уравнений (весовой случай) - Скрыпник, И.И. (Український математичний журнал, 1996)
Встановлюється внутрішня гельдеровість розв'язків та похідних розв'язків за просторовими координатами для квазілінійного виродженого параболічного рівняння другого порядку. We establish the inner regularity of solutions and their derivatives with respect to spatial coordinates for a degenerate quasilinear parabolic equation of the second order.