Школа-семінар „Нелінійні граничні задачі математичної фізики та їх застосування" - Березовський, А.А.; Ленюк, М.П.; Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 1996)
З 9 по 13 жовтня 1995 року на базі математичного факультету Чернівецького державного університету працювала чергова (сьома) школа-семінар „Нелінійні граничні задачі математичної фізики та їх застосування", присвячена питанням математичного моделювання актуальних проблем сучасного
природознавства з метою встановлення основних закономірностей досліджуваних явищ і процесів, прогнозування та керування ними.