Экспоненциальная полиустойчивость разделяющихся движений - Мартынюк, А.А. (Український математичний журнал, 1996)
Наведено умови експоненціальної x₁-стійкості й полістійкості для систем з рухами, що розділяються. Умови стійкості заданого типу одержані шляхом застосування функцій Ляпунова (скалярних і матричних). We establish conditions of exponential x₁-stability and polystability for systems with separable motions. Stability conditions of these types are obtained by using the Lyapunov functions (scalar and matrix).