Асимптотична поведінка розв'язків імпульсних систем з малим параметром та марковськими перемиканнями. І. Рівномірна обмеженість розв' язків - Свердан, М.Л.; Царков, Є.Ф.; Ясинський, В.К. (Український математичний журнал, 1996)
Розглядаються імпульсні системи з марковськйми перемиканнями, а саме: їх рівномірна обмеженість, аналіз стійкості систем за граничним рівнянням. We consider pulse systems with Markov switchings. We study the problems of uniform boundedness of solutions of these systems and the stability of the systems with respect to the limit equation.