Обмеження на вільні дії знакозміниої групи A₆ на добутках сфер - Плахта, Л.П. (Український математичний журнал, 1996)
Доведено, що знакозмінна група A₆ не може діяти вільно на (Sⁿ)⁵. Наведено приклад вільної дії групи A₄ на (Sⁿ)³. We prove that the alternating group A₆ cannot freely act on (Sⁿ)⁵. We give an example of free action of the alternating group A₄ on (Sⁿ)³.