Підхід до моделювання цілеспрямованого розвитку інноваційних інформаційних технологій „навчальні об’єкти” - Манако, А.Ф. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Описано підхід до моделювання цілеспрямованого розвитку інформаційних технологій „навчальні об’єкти” та приклади його
практичного застосування. The approach to modelling purposeful development information technologies " learning objects " and examples of its practical application is
described