Об оптимальной скорости сходимости проекционно-итеративного метода и некоторых его обобщений на классе уравнений со сглаживающими операторами - Азизов, М. (Український математичний журнал, 1996)
Дле деяких класів операториих рівнянь другого роду зі згладжуючими операторами знайдено точний порядок оптимальної швидкості збіжності узагальнених проекціонно-ітеративних методів. For some classes of operator equations of the second kind with smoothing operators, we find the exact order of the optimal rate of convergence of generalized projection-iterative methods.