Про один підхід до знаходження наближених розв'язків задачі Коші для нелінійних диференціальних рівнянь - Пелех, Я.М. (Український математичний журнал, 1992)
Пропонується нова методика побудови чисельних методів на базі неперервних дробів. Характерною особливістю таких алгоритмів є те, що при певних значеннях параметрів можна одержувати як нові, так і традиційні (явні і неявні) чисельні методи розв'язування задачі Коші для звичайних диференціальних рівнянь.