Неограниченные ветви решений некоторых краевых задач - Дымарский, Я.М. (Український математичний журнал, 1996)
Для нелінійних рівнянь спеціального вигляду у випадку двократного виродження лінеаризованої задачі доведено існування необмежених гілок розв'язків, що виходять із точки біфуркації. For nonlinear equations of a special type, in the case of double degeneration of a linearized problem, we prove the existence of unbounded branches of solutions originating at a bifurcation point.