Некоторые характеристики последовательностей итераций со случайными возмущениями - Дороговцев, А.А. (Український математичний журнал, 1996)
Для послідовності випадкових ітерацій вивчаються множина часткових границь та інтенсивність відвідування їх околів. For a sequence of random iterations, we study the set of partial limits and the frequency of visiting their neighborhoods.