Об асимптотической устойчивости интегральных множеств - Игнатьев, А.О. (Український математичний журнал, 1996)
Доведено теореми про асимптотичну, еквіасимптотичну та рівномірно асимптотичну стійкість інтегральної множини неавтономної системи звичайних диференціальних рівнянь. We prove theorems on asymptotic, equiasymptotic, and uniform asymptotic stability of the integral sel of a nonautonomous system of ordinary differential equations.