Устойчивость крупномасштабных дискретных систем при структурных возмущениях - Мартынюк, А.А.; Миладжанов, В.Г.; Муминов, М.М. (Український математичний журнал, 1996)
Встановлено умови стійкості (рівномірної) і асимп тотичної стійкості (рівномірної) великомасштабної дискретної системи на основі матричної функції Ляпунова. При цьому досліджувана система містить структурні збурення. By using the matrix Lyapunov function, we establish conditions of (uniform) stability and (uniform) asymptotic stability of a large-scale discrete system under structural perturbations.