Ротач Петро Петрович (1925–2007) - Дудко, В. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2007)
13 червня 2007 р. у Полтаві пішов з життя краєзнавець і літературознавець Петро Петрович Ротач.