Галілей-інваріантні рівняння типу Бюргерса та Кортевега — де-Фріза високого порядку - Бойко, В.М.; Фущич, В.І. (Український математичний журнал, 1996)
Описані нелінійні галілей-інваріантні рівняння типу Бюргерсата Кортевега-де-Фріза високого порядку. Досліджено симетрійиі властивості цих рівнянь. Побудовані нові нелінійні розширення для алгебри Галілея AG(1,1). We describe nonlinear Galilei-invariant higher-order equations of Burgers and Korteweg-de Vries types. We study symmetry properties of these equations and construct new nonlinear extensions for the Galilei algebra AG(1,1).