The contribution of electrostatic interactions to the collapse of oligoglycine in water
Protein solubility and conformational stability are a result of a balance of interactions both within a protein and between protein and solvent. The electrostatic solvation free energy of oligoglycines, models for the peptide backbone, becomes more favorable with an increasing length, yet longer pep...
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автори: | , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
Інститут фізики конденсованих систем НАН України
2016
|
| Назва видання: | Condensed Matter Physics |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/155807 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | The contribution of electrostatic interactions to the collapse of oligoglycine in water / D. Karandur, B.M. Pettitt // Condensed Matter Physics. — 2016. — Т. 19, № 2. — С. 23802: 1–10. — Бібліогр.: 53 назв. — англ. |