Вплив екзогенного лектину пшениці на вміст флавоноїдів та зміну лектинової активності у проростках пшениці за умов ультрафіолетового опромінення

Визначено, що УФ опромінення п'ятидобових проростків пшениці призводить до збільшення в них лектинової активності. Попередня обробка насіння пшениці лектином спричинила ще більше зростання лектинової активності як у паростках, так і в коренях проростків. Поряд з цим відмічено підвищення вмісту...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2005
Main Authors: Кириченко, О.В., Перковська, Г.Ю.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2005
Series:Біополімери і клітина
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/155849
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Вплив екзогенного лектину пшениці на вміст флавоноїдів та зміну лектинової активності у проростках пшениці за умов ультрафіолетового опромінення / О.В. Кириченко, Г.Ю. Перковська // Біополімери і клітина. — 2005. — Т. 21, № 5. — С. 413-418. — Бібліогр.: 16 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Similar Items