Взаємодія трансгенів та геномів реципієнтів в еукаріотів. Інтегративні трансгени - Крисан, К.В.; Соломко, О.П. (Біополімери і клітина, 2002)
Представлено огляд досліджень з проблеми трансгенозу в еукаріотів. Розглядаються питання, пов'язані з формами існування трансгенів, механізмами їхньої інтеграції та модифікації. Узагальнено матеріали досліджень міжгеномних взаємодій при трансгенозі. The review is focused on the investigations concerning a problem of eukaryotic transgenesis. The forms of transgenes existence, mechanisms of their integration and modification are discussed. The data obtained on the genome – genome interactions during transgenesis are generalised. Представлен обзор исследований по проблеме трансгеноза у эукариотов. Рассматриваются вопросы, связанные с формами существования трансгенов, механизмами их интеграции и модификации. Обобщены материалы исследований межгеном ных взаимодействий при трансгенозе.