Борис Черкас. Україна в політичних відносинах Великого князівства Литовського з Кримським ханатом (1515-1540) - Ластовський, В. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2008)
Резензія на монографію: Борис Черкас. Україна в політичних відносинах Великого князівства Литовського з Кримським ханатом (1515–1540). – К.: Інститут історії України НАН України, 2006. – 248 с.