Про зображення розв'язків нелокальних крайових задач для параболічних рівнянь - Корбут, Л.І.; Матвійчук, М.І. (Український математичний журнал, 1994)
Вивчаються двоточкові крайові задачі для параболічних рівнянь, розв'язки яких зображаються за допомогою функцій Гріна задачі Коші. We study two-point boundary-value problems for parabolic equations, whose solutions are represented by the Green functions of the Cauchy problem.