Об ограниченности решений и асимптотических свойствах некоюрых систем дифференциальных уравнений - Городецкий, В.Г. (Український математичний журнал, 1994)
Одержано умови обмеженості розв'язків та їх асимптотичних властивостей для деяких систем диференціальних рівнянь. Conditions of boundedness of solutions and their asymptotic properties are obtained for some systems of differential equations.