О емкостных характеристиках конденсаторов - Зорий, Н.В. (Український математичний журнал, 1996)
Введено та досліджено одиопараметричну сім'ю ємнісних характеристик конденсаторів в Rp,p≥3, що містить деякі відомі ємності як елементи, екстремальні за параметром. Між ємнісними характеристиками конденсаторів та множин одержано нові співвідношення. We introduce and study a one-parameter family of capacity characteristics of condensers in ℝ p ,p ≥ 3, that contains some known capacities as elements extremal with respect to the parameter. We establish new relations between the capacity characteristics of condensers and sets.